Møllehaven 31 - 4040 Jyllinge

Udlejningsejendom med inddelingsmuligheder

  • VALUAREN
  • VALUAREN
  • VALUAREN
  • VALUAREN

Der er tale om en erhvervsejendom, som er beliggende i Jyllinge ca. 40 min. kørsel fra København. Ejendommen anvendes til kontor og lager. 

Ejendommen er beliggende nær hovedvejen til Roskilde, Frederikssund og Ølstykke. Der er planlagt en tilslutning til Frederikssundsmotorvejen i 2020, hvilket vil forbedre de trafikale forhold ydermere.

Ejendommen udgøres af en bygning, som er opført i 1990 med ombygning i 1997. Ejendommen er opført i 2 etager i betonelementer og fremstår med lysegrå/hvide facader. Taget har skrå hældninger og er belagt med tagpap. Der er etableret ovenlysvinduer i taget. Vinduer samt de tre glasoverdækkede indgangspartier blev udskiftet i 2012.

Ejendommen mod Møllehaven er indrettet med kontorer, hvilke udgør ca. 20 % af bygningens areal. De resterende arealer udgøres af lagerhaller, med gode indretningsmæssige muligheder. På bagsiden findes 4 porte, hver på ca. 4 x 5 meter. Ejendommen har en mindre kælder (sikringsrum). Der findes gæsteparkering foran ejendommen og mulighed for parkering bag ejendommen samt på siden af ejendommen.

Ejendommen opvarmes med naturgas.

Bygningen fremstår i pæn og i almindelig vedligeholdelsesmæssig stand.

Ejendommen er momspligtig.