Nørregade 69 A-B/Nyvej 2 - 3390 Hundested

Udlejningsejendom med 3 ejerlejligheder

  • VALUAREN
  • VALUAREN
  • VALUAREN

Ejendommen ligger særdeles centralt lidt uden for Hundested mod Lynæs. Der er direkte togforbindelse til Hillerød og nordkysten. Ejendommen er opdelt i 3 ejerlejligheder og anvendes til bolig.

Ejendommen er opført i 1918 med om- eller tilbygning i 2008. Ejendommen er opført i mursten, der er pudset. Taget er udført med røde tegl. Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Der er termoruder. Ejendommen er generelt pænt vedligeholdt, der kan dog forventes løbende vedligeholdelse af facader, vinduer m.m.
 
Ejerlejlighed 1:
Iht. lejekontrakt 75 kvm. Dejlig lys lejlighed med store vinduespartier, stort spisekøkken, stor stue, stort soveværelse, entré og badeværelse.

Ejerlejlighed 2:
Iht. lejekontrakt 108 kvm. Stor lejlighed i 2 plan. Entré og badeværelse i stueetagen. 1. sal består af 3 store værelser, stor dejlig stue med udsigt til vandet, lyst HTH- køkken samt masser af indbygget skabsplads.
                                          
Ejerlejlighed 3:
Iht. lejekontrakt 58 kvm. Lejligheden rummer: Entré, nyere badeværelse, stor stue med godt lysindfald, stort soveværelse med direkte udgang til baghave. Praktisk køkken.

Udhus:
I samme stil som hovedhuset, ligger pudset udhus, som deles imellem lejlighederne. Der er mulighed for bl.a. tilslutning af fryser.